Friday, July 29, 2011

1 comment:

  1. Pershendetje, urime per punen ! Jam adhurues i filmave me superheronj, por jo i revistave me superheronj. Jam nga Shqiperia dhe desha tju jap nje keshille : Nuk besoj se ne shqip njihet me emrin "strip". Fjala e duhur shqipe do ishte reviste, karikature, ose edhe me sakte "libra vizatimore". Kjo e ben me te kuptueshme per te gjithe, pasi besoj jane te pakte ata ne Shqiperi dhe ne Kosove qe e kuptojne fjalen strip.
    Ju uroj suksese ne punen e metejshme.
    P.S. :V ertet ishte e nevojshme ti vinit emrin Xhennet Comics, kur mund ti vinit emrin Shqip Comics !!!

    ReplyDelete