Friday, August 31, 2012

   Stripi "Shqiponja " do te jete e prezantuar ne Festivalin e 8'te Nderkombetar te Stripit dhe te Karikatures    qe do te mbahet me 08 Shtator 2012 ne Galerine "Hamam" Prizren ,Kosove.

No comments:

Post a Comment