Sunday, January 17, 2010

Nga Hapja e Festivalit te 4` te ne Galerine `Hamam `Prizren
Ramadan Zaplluzha, Gani Sunduri, Mahmet Bytyqi,
Keshilltar i Ministrise zot, Shefki Ukaj dhe Urim Ukimeri
nga Departamenti i Kultures ne Prizren.

No comments:

Post a Comment