Wednesday, February 20, 2013

      Mırenjohje nga Komuna e Prızrenıt sı artsıtı me ı mıre ı vıtıt 2012 per Strip dhe Karikature
           Me drejtorin e Departamentit te kultures
           Nekryetari i Komunes te Prızrenit zoteri Ruzhdi REXHA


No comments:

Post a Comment